Home / Over ons

Imas Maatwørk bv

 

PERFECT IN PRESENTATIE

 

Meer dan 50 jaar expertise in het specialistische vak van presenteren en opbergen.

 

Deze middelen moeten niet alleen functioneel zijn, maar hebben ook een communicatief oogmerk. Steeds meer bedrijven willen zich onderscheiden met een individuele, opvallende presentatie. Stijlvolle producten met een uniek design zijn daarbij een belangrijk onderdeel. Imas Maatwørk bv denkt op dat gebied altijd met u mee om samen tot de beste oplossing te komen.

 

Het assortiment opberg-en presentatiemiddelen van Imas Maatwørk bv is uitermate breed. Naast standaard producten bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op individuele specifieke wensen.

Voor standaard producten kunt u makkelijk en snel terecht op onze webshop Easymappen.nl

 

OPVALLEN MET INDIVIDUEEL DESIGN

 

Imas Maatwørk bv staat ook voor maatschappelijk verantwoorde ondernemen. Dit blijkt onder meer uit het feit dat wij werken met FSC®-gecertificeerd papier en karton.

 

Innovatie staat hoog in het vaandel. Wij werken continu aan de ontwikkeling van nieuwe materialen en gebruiksmogelijkheden. Het uitgangspunt daarbij is steeds de behoefte van de opdrachtgever. Imas Maatwørk bv vertaalt uw wensen naar haalbare toepassingen met een duidelijke communicatieve meerwaarde: “Wat u wilt, maken wij!”

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
info@imasbv.nl

 

Persoonlijk advies »