Home / Nieuws

Nieuws

Imas Maatwørk en Moeskops Grafisch gaan verder onder één sterk merk ‘Moeskops Grafisch’
Imas Maatwørk en Moeskops Grafisch gaan verder onder één sterk merk ‘Moeskops Grafisch’
Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner in business. Jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep. Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk ‘Moeskops Grafisch’ samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

 

Wat betekent dit voor u? Wellicht even wennen aan nieuwe namen en extra contacten. Onze collega’s van Moeskops Grafisch zijn net als Imas Maatwørk doordrongen van dezelfde passie voor het grafische vak en het belang van u als klant.

Na de vakantie periode zullen wij jullie actief op de hoogte gaan houden over onze mogelijkheden en product innovaties op het gebied van (luxe)verpakking en presentatie mogelijkheden. Wij gaan door, ook in vakantie tijd… Stilzitten zit niet in ons bloed.

 

Wij kijken met plezier vooruit naar een vervolg op onze samenwerking! Mocht je vragen hebben, bel of mail ons gerust, wij helpen je graag!

 

Praktische informatie

Offerte aanvragen: verkoop@moeskopsgrafisch.nl

Orders: order@moeskopsgrafisch.nl

Vouwkarton, wat kan er niet?
Vouwkarton, wat kan er niet?

Vouwkarton; de sky is the limit. Er kan zoveel en tegen relatief lage prijzen. Buideltasjes, gondeldoosjes of gewoon een standaard verpakking. Wij denken graag met u mee.

Paradepaardje onder de verpakkingen
Paradepaardje onder de verpakkingen

 Het paradepaardje onder de verpakkingen; onze Cantobox®. Exacte hoeken, scherpe lijnen; strakker ga je het niet vinden. Deze maand ook weer een prachtig aantal voorbeelden mogen maken.

High Tech aluminium
High Tech aluminium

Voor het 10e opeenvolgende jaar weer de mappen gemaakt voor Governance University. In prachtig afgewerkt high Tech aluminium sandwichmateriaal en een preeg op het voorplat!

Ringband in cassette voor Rev’it
Ringband in cassette voor Rev’it

Rev’it een grootheid in motorkleding. Trots Nederlands merk wat ook voor haar dealerworkbook 2019 weer voor de betrouwbaarheid van Imas koos. Ringband in cassette met een ontwerp wat mooi is door zijn eenvoud.

Jonnie Boer & Therese Thuis
Jonnie Boer & Therese Thuis

Een prachtig kookboek, met mooie en maakbare recepten en prachtige verhalen. In samenwerking met W-Books hebben wij de boekhuls ontwikkeld welke tegelijkertijd als boeken steun werkt.  Een schitterend uitgevoerd kookboek. Een must have voor de liefhebber!

Kookhulpje in de keuken; voor beginner en professional
Kookhulpje in de keuken; voor beginner en professional

Handig hulpje in de keuken!  Voor een grote winkelketen (LIDL) ontwikkeld; een receptenboek houder die eenvoudig is op te zetten als flip over.  Dat alles in een plezierige samenwerking met Drukkerij Koopmans Zwanenburg.

Imas “doet Normaal”
Imas “doet Normaal”

Gemaakt door Imas: “De Bokse Vol 1974-1984” van Normaal. Een pracht box met alles uit de 1e 10 jaar van Normaal. Een standaard werk van formaat!
Wij zijn trotst mee te hebben mogen werken aan deze bijbel voor dialectrock. Must have voor de liefehebbers!!

Imas ook op Grafische Vakbeurs 2017
Imas ook op Grafische Vakbeurs 2017

Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart zal Imas wederom aanwezig zijn op deze belangrijke vakbeurs.

 

Naast de bekende productlijnen zullen wij nieuwe mogelijkheden tonen op het gebied van verpakking en productpresentatie. Daarnaast maken wij ruimte vrij om de mogelijkheden van onze webshop www.easymappen.nl op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen!

Imas FSC® gecertificeerd!
Imas FSC® gecertificeerd!

Imas maakt werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De onlangs verworven FSC certificering is hier een belangrijk onderdeel van. Voor gebruikers van door ons geproduceerde producten betekent het de zekerheid van een verantwoorde herkomst van de gebruikte materialen. Voor gecertificeerde collega's betekend samenwerking met Imas dat de keten volledig gesloten kan zijn. Dus, waardevolle kansen voor u en voor ons

Integratie Dibema in Imas Maatw¢rk!
Integratie Dibema in Imas Maatw¢rk!

De integratie van Dibema bij Imas Maatw¢rk is inmiddels afgerond. Na de jarenlange samenwerking binnen de groep en de naderende pensionering van de oprichter en huidige directeur Dick Bekker, een logische stap naar de toekomst.

 

Dibema is leverancier van kwalitatief hoogwaardige presentatiemiddelen en vormt een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment van Imas Maatw¢rk.

 

Uiteraard kunt u als relatie van Imas blijven rekenen op een ongewijzigde energieke inzet en vakkundig advies!

 

Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Nieuwe producten bij Imas!
Nieuwe producten bij Imas!

In ons leveringsprogramma worden 2 mooie producten toegevoegd; de Paperpin en de Promoclip.

 

De Paperpin is geschikt voor het samenbinden van 2 tot ca. 20 vel papier. In combinatie met een bijpassend omslag vormt de glanzend gepolijste Paperpin, bedrukt met uw logo, een stijlvolle en opvallende combinatie. 

 

Naast de Paperpin kunnen wij nu ook de veelzijdige Promoclip leveren. Zowel te bedrukken als te voorzien van een lasergravure. De Promoclip is er ook als extra grote ML clip en zelfs in een XL versie (als moneyclip). Kortom ook voor de kleinere presentatie heeft Imas Maatwørk de juiste middelen in huis!

 

Vanaf dinsdag 10 maart t/m donderdag 12 maart as. vindt u deze en alle andere verrassende mogelijkheden op de stand van Imas Maatwørk tijdens de Grafische Vakbeurs te Gorinchem.

 

Standnummer 215.

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »