Home / Producten / Ringbanden

Uw ringbanden en mappen op maat en laten bedrukken

Afhankelijk van uw wensen en gewenste inhoud worden uw ringbanden op maat vervaardigd uit massief karton. Vervolgens omplakt met offset drukwerk  voorzien van slijtvaste veredeling naar keuze. Of u kiest voor een van onze exclusieve bandmaterialen. De ringband wordt meestalvoorzien van een 2-, 3-, of 4-rings mechaniek. Over het algemeen wordt bij ringbanden gekozen voor een combi-mechaniek (ook wel D-mechaniek) dat op het achterplat van de map wordt gemonteerd. Vulcapaciteiten variëren van 10 tot 100 mm.

De perfecte aankleding van uw ringband

U bepaalt zelf welke uitstraling van uw ringband of ordner passend is. Wilt u de ringband omplakken met drukwerk en hoogwaardig laten veredelen met een keuze uit diverse laminaat soorten, of kiest u uit een van de honderden mogelijkheden in bandmaterialen, variërend van exotisch slangenprint tot klassiek linnen.Daarnaast beschikt Imas Maatwørk over zeer veel accessoires en mogelijkheden om uw map precies die uitstraling en functionaliteit te geven die u bij u past.

Bedrukte ringbanden en mappen op maat

 

Alles is mogelijk..:

  • Uw ringband wordt altijd passend gemaakt voor uw inhoud
  • Penhouder in kunststof of metaal
  • Opgelaste insteekvakken (voor visitekaartjes etc)
  • Metalen beschermlijsten (leverbaar in 3 afmetingen)
  • Uw ringband wordt altijd passend gemaakt voor uw inhoud
  • Schuifklem / papierneerdrukker in metaal of kunststof
  • Metalen ronde ring in de rug van uw map

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »