Home / Producten / Polypropyleen ringbanden

Uw ringbanden en mappen vervaardigd van polypropyleen

Naast massief kartonnen ringbanden vervaardigt Imas Maatwørk ook ringbanden, mappen en ordners in het duurzame (transparante of gekleurde) polypropyleen. Met name de mat transparante uitvoering van deze kunststof is erg populair bijvoorbeeld als promotionele map, rapportmap of zorgmap. Afhankelijk van uw gewenste uitvoering en toepassing bieden wij verschillende materiaaldiktes, variërend van 0,8 mm tot 1,2 mm. Voor het opbergen / inhangen van uw informatie in een 2-rings of 4-rings mechaniek. Ook ordners uit polypropyleen zijn op deze manier te vervaardigen.

 

Alles is mogelijk..:

  • Altijd passend gemaakt voor uw inhoud
  • Uitvoering in diverse diktes
  • Producten worden bedrukt in zeefdruk
  • Transparant of in kleur
  • Altijd passend gemaakt voor uw inhoud
  • Gestanste steeksluitingen

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »