Home / Producten / Ordners

Uw ordner bedrukt en op maat

Afhankelijk van uw wensen en inhoud worden uw ordners op maat vervaardigd uit massief karton en omplakt met gelamineerd drukwerk. Voor een meer exclusieve uitstraling kunt u ook kiezen een van honderden soorten bandmateriaal. De ordner kan voorzien worden van een hefboommechaniek met vulcapaciteiten van 30 tot 65 mm. Ordners worden veelal uitgevoerd met rado-sleuven in het voorplat waar het mechaniek deels doorheen valt en vastgeklemd wordt. Ook metalen beschermlijsten en een metalen ronde grijpring in de rug van de map zijn bij ordners veelvoorkomende accessoires.

 

Alles is mogelijk..:

  • Opgelaste insteekvakken
  • Penhouder in kunststof of metaal
  • Opgelaste insteekvakken (voor visitekaartjes etc)
  • Metalen beschermlijsten (leverbaar in 3 afmetingen)
  • Opgelaste insteekvakken
  • Schuifklem / papierneerdrukker in metaal of kunststof
  • Metalen ronde ring in de rug van uw map

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »