Home / Producten / Luxe draagtassen

Luxe draagtassen voorzien van bedrukking en op maat gemaakt

Luxe draagtassen voorzien van bedrukking en op maat gemaakt

Imas Maatwørk biedt u papieren draagtassen met bedrukking aan in 5 verschillende formaten:

• flessentas- de klassieker voor de verpakking van drankflessen, formaat 100 x 360 x 100 mm
• draagtas standaard-de allrounder onder de draagtassen, formaat 230 x 340 x 105 mm
• draagtas hoog-wanneer het ietsje meer moet zijn, formaat 350 x 420 x 120 mm
• draagtas “big”- ideaal kleding en alles wat de ruimte nodig heeft, formaat 410 x 355 x 80 mm
• draagtas vierkant- praktisch en charmant, formaat 210 x 210 x 100 mm

De draagtassen van Imas worden gemaakt van 170 grams papier. Imas biedt u niet alleen een tas met een mooie uitstraling, maar zorgt ook voor een extreme belastbaarheid tot wel 25 kg!
Om de stevigheid en de uitstraling verder te verbeteren is het oppervlak van de draagtas altijd voorzien van een kunststof veredeling. Deze is verkrijgbaar naar keuze in glans of matte uitvoering. De veredeling van de draagtassen geeft naast de luxe uitstraling de tas een extra bescherming tegen vuil en vocht. Draagtassen van Imas blijven daarom ook na langer gebruik nog schoon en mooi. Bovendien is de bovenrand van de tas dubbel uitgevoerd om het inscheuren van de draagtas bij hoge belasting te voorkomen.

Ontwerp en bedrukking van de draagtassen:

U kunt uw bedrukte draagtassen precies ontwerpen zoals u dat wilt! Met bedrijfslogo, een pakkende “pay off” een foto; u heeft het voor het zeggen. 
Voor de bedrukking van de draagtassen gebruiken wij de modernste druktechnieken. Omdat de wij de kleine oplage digitaal drukken kunt u bij ons bestellen vanaf 10 stuks!

 

 

 

Alles is mogelijk..:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Draagvermogen tot 25 kg!
  • Duurzame kwaliteit, altijd gelamineerd

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »