Cantobox

WRAP YOUR PRODUCT WITH CLASS
Home / Producten / Cantobox

Cantobox®: luxe verpakking
met superscherpe hoeklijnen


Scherper, mooier en strakker gaat het niet worden! Met de nieuwe innovatieve Cantobox techniek is Imas er in geslaagd de scharnierlijn nog scherper te maken dan met bestaande technieken mogelijk was.

 

Dat betekent een enorme upgrade voor elk product waarin een scharnier of vouwlijn zit. Imas brengt daarmee een nieuwe dimensie aan in de afwerking en uitstraling van opbergsystemen en luxe verpakkingen.

 

VERPAKKINGS-PRODUCTEN

De Cantobox® verpakkingsoplossing biedt u vele unieke productvarianten met o.a. scherpe hoeken, uitklapbare zijdes, uitschuifbare lades, magneetsluitingen, duimgrepen, kraag, grijpgaten, foliedruk met preeg, 100% gekleurd karton, stansvormen, laser vormen, stijlvolle interieurs en nog veel meer!

 
  • Ervaar luxe 'look and feel‘
  • WOW! effect bij openen Cantobox® verpakking
  • Superscherpe hoeken (90 graden)
  • Unieke verpakkingsmogelijkheden
  • Op maat voor uw inhoud
  • Vele materiaal & veredeling opties
  • Cantobox® verstrekt uw merk
  • Cantobox® voegt waarde toe aan uw product of dienst
 
Meer info over IMAS en Cantobox®?
Ga naar luxe verpakking op cantobox.eu

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »