Home / Producten / 3 luik ringbanden

Uw bedrukte 3 luik ringbanden en mappen op maat

Afhankelijk van uw wensen en inhoud worden uw ordners of ringbanden op maat vervaardigd uit massief karton omplakt met drukwerk. Naast de 'normale' 2-luik ringband kunt u uw map eveneens als 3-luik uitvoeren. In dat geval ontstaat de gesloten ringband. De gespoten ringband kan ook uitgevoerd worden met dubbele of extra grote mechanieken. De gesloten ringband wordt gevraagd vanwege de uitstraling maar ook veel ingezet als presentatie voor monstercollecties (zoals bijvoorbeeld voor stoffen). Veelal wordt gebruik gemaakt van een magneetsluitingsluiting om de map af te sluiten.

 

Alles is mogelijk..:

  • Opgelaste insteekvakken (voor visitekaartjes etc)
  • Metalen beschermlijsten (leverbaar in 3 afmetingen)
  • Schuifklem / papierneerdrukker in metaal of kunststof
  • Metalen ronde ring in de rug van uw map
  • Opgelaste insteekvakken (voor visitekaartjes etc)
  • Penhouder in kunststof of metaal
  • Zelfklevende CD-houder

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »