Home / Nieuws

Nieuws

Jonnie Boer & Therese Thuis
Jonnie Boer & Therese Thuis

Een prachtig kookboek, met mooie en maakbare recepten en prachtige verhalen. In samenwerking met W-Books hebben wij de boekhuls ontwikkeld welke tegelijkertijd als boeken steun werkt.  Een schitterend uitgevoerd kookboek. Een must have voor de liefhebber!

Kookhulpje in de keuken; voor beginner en professional
Kookhulpje in de keuken; voor beginner en professional

Handig hulpje in de keuken!  Voor een grote winkelketen (LIDL) ontwikkeld; een receptenboek houder die eenvoudig is op te zetten als flip over.  Dat alles in een plezierige samenwerking met Drukkerij Koopmans Zwanenburg.

Imas “doet Normaal”
Imas “doet Normaal”

Gemaakt door Imas: “De Bokse Vol 1974-1984” van Normaal. Een pracht box met alles uit de 1e 10 jaar van Normaal. Een standaard werk van formaat!
Wij zijn trotst mee te hebben mogen werken aan deze bijbel voor dialectrock. Must have voor de liefehebbers!!

Imas ook op Grafische Vakbeurs 2017
Imas ook op Grafische Vakbeurs 2017

Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart zal Imas wederom aanwezig zijn op deze belangrijke vakbeurs.

 

Naast de bekende productlijnen zullen wij nieuwe mogelijkheden tonen op het gebied van verpakking en productpresentatie. Daarnaast maken wij ruimte vrij om de mogelijkheden van onze webshop www.easymappen.nl op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen!

Imas FSC gecertificeerd!
Imas FSC gecertificeerd!

Imas maakt werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De onlangs verworven FSC certificering is hier een belangrijk onderdeel van. Voor gebruikers van door ons geproduceerde producten betekent het de zekerheid van een verantwoorde herkomst van de gebruikte materialen. Voor gecertificeerde collega's betekend samenwerking met Imas dat de keten volledig gesloten kan zijn. Dus, waardevolle kansen voor u en voor ons

Integratie Dibema in Imas Maatw¢rk!
Integratie Dibema in Imas Maatw¢rk!

De integratie van Dibema bij Imas Maatw¢rk is inmiddels afgerond. Na de jarenlange samenwerking binnen de groep en de naderende pensionering van de oprichter en huidige directeur Dick Bekker, een logische stap naar de toekomst.

 

Dibema is leverancier van kwalitatief hoogwaardige presentatiemiddelen en vormt een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment van Imas Maatw¢rk.

 

Uiteraard kunt u als relatie van Imas blijven rekenen op een ongewijzigde energieke inzet en vakkundig advies!

 

Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Nieuwe producten bij Imas!
Nieuwe producten bij Imas!

In ons leveringsprogramma worden 2 mooie producten toegevoegd; de Paperpin en de Promoclip.

 

De Paperpin is geschikt voor het samenbinden van 2 tot ca. 20 vel papier. In combinatie met een bijpassend omslag vormt de glanzend gepolijste Paperpin, bedrukt met uw logo, een stijlvolle en opvallende combinatie. 

 

Naast de Paperpin kunnen wij nu ook de veelzijdige Promoclip leveren. Zowel te bedrukken als te voorzien van een lasergravure. De Promoclip is er ook als extra grote ML clip en zelfs in een XL versie (als moneyclip). Kortom ook voor de kleinere presentatie heeft Imas Maatwørk de juiste middelen in huis!

 

Vanaf dinsdag 10 maart t/m donderdag 12 maart as. vindt u deze en alle andere verrassende mogelijkheden op de stand van Imas Maatwørk tijdens de Grafische Vakbeurs te Gorinchem.

 

Standnummer 215.

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
info@imasbv.nl

 

Persoonlijk advies »