Home / Ordners

Uw ordner bedrukt en op maat

Afhankelijk van uw wensen en inhoud worden uw ordners op maat vervaardigd uit massief karton en omplakt met gelamineerd drukwerk. Voor een meer exclusieve uitstraling kunt u ook kiezen een van honderden soorten bandmateriaal. De ordner kan voorzien worden van een hefboommechaniek met vulcapaciteiten van 30 tot 65 mm. Ordners worden veelal uitgevoerd met rado-sleuven in het voorplat waar het mechaniek deels doorheen valt en vastgeklemd wordt. Ook metalen beschermlijsten en een metalen ronde grijpring in de rug van de map zijn bij ordners veelvoorkomende accessoires.

 

ALLES IS MOGELIJK

  • Opgelaste insteekvakken
  • Penhouder in kunststof of metaal
  • Opgelaste insteekvakken (voor visitekaartjes etc)
  • Metalen beschermlijsten (leverbaar in 3 afmetingen)
  • Schuifklem / papierneerdrukker in metaal of kunststof
  • Metalen ronde ring in de rug van uw map

~ VOORBEELDEN ~

Ordner BP voorzien van rado-sleuven in de voorzijde, een metalen grijpgat in de rug, metalen beschermlijsten langs de onderzijde en een opgelast…

Ordner Bouw Gezond met buiten- en binnenzijde in fullcolour bedrukt en glanzend gelamineerd. Bijpassende kartonnen tabbladen in fullcolour bedrukt…

Orders in 2 verschillende diktes. Een brede versie met mechaniek 55 mm vulcapaciteit en een smalle versie met mechaniek 30 mm vulcapaciteit.

Orders kunnen ook zonder radosleuven in de voorzijde uitgevoerd worden. De metalen papierneerdrukker wordt standaard al ingehangen in het mechaniek.

Ordner op A5 formaat met blauwe kunststof tabbladen. De witte duoclip wordt vastgedrukt op het mechaniek waardoor de map mooi gesloten blijft.

Bereken uw prijs:    Ordners op maat
   
  Oplage stuks
   
  Naam
  Bedrijf
  Telefoon
  E-mail
 

Opmerkingen

(optioneel)

   
 

PERSOONLIJK ADVIES?

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10

info@imasbv.nl